submit


Velkommen til vår hjemmeside. stjerners-ekteskap. Her kan du finne en livsledsager, romantisk venn eller bare en venn. På vår hjemmeside er det er mange jenter som ønsker å starte en familie. Hver uke mange menn og kvinner registrere deg på vår hjemmeside, i jakten på lykke. Bli medlem gratis nå og finn din skjebne. Oppmerksomhet. Ønsker du å melde deg — send oss ordet (unsubscribe) til e-post Kjære menn? Jeg er på dette nettstedet nylig, og mitt hovedmål er å møte min favoritt. Jeg er selvforsynt, nådd en viss materielle og sosiale status, og så jeg ønsker å møte en alvorlig mann. hvem ønsker bare en kvinne. Jeg bryr meg ikke hvor gammel han er, hvilken nasjonalitet og hva religion. Jeg trenger ikke penger, men hvis du er en mann som ønsker å slå seg ned, du går forbi. Jeg liker denne siden. fordi her er det menn som respekterer seg selv, setter pris på livet. Og viktigst av alt de kan forstå at en vakker kvinne, er verdighet og privilegium. Å være i stand til å forbli slik i alle aldre — er et fortrinn. Og denne kvinnen kan oppdage sin kjære mann, støtte ham i alle hans prestasjoner, interessert i hobbyen sin. Selvfølgelig, jeg sier dette om meg selv. Min mann vil forstå hva jeg skriver. For mange år jeg har viet mitt liv til barn, og det er verdt det. Jeg fryder meg når jeg ser på dem. Jeg er veldig åpen, glad, rastløs, en god husmor. utrettelige gartner. Jeg liker dyr. Jeg ville elske å leve med sine kjære på landsbygda. Jeg elsker å gå på kino med filmer i D-format. Jeg elsker science fiction. Jeg er glad i esoterisk kunnskap for åndelig utvikling. Jeg er engasjert i yoga og plast danser for alltid å være sunn og energisk. Jeg vet. som menn elsker det vakre, velstelte kvinner. Min kvinners posisjon i livet — å være i alle aldre, unge og vakre. Jeg har en sterk mening om alt, og jeg helt klart vet hva jeg vil. Jeg er optimist i enhver situasjon. Jeg er i stand til å støtte en person. Egentlig er jeg fortsatt et barn på hjertet, og jeg ser på verden med stort, rent utseende. Jeg kan tenke meg ved siden av en mann av mild og snill, og samtidig ha den indre styrke, lidenskap for livet. Du er en mann, som elsker de enkle, vanlige ting i livet: tur i kveld, holder hverandre i hendene, å se en interessant film, ler sammen, engasjere seg i sunn fysisk trening og nyte en deilig måltid, reise med verden og beundre den sjeldne skjønnhet over besøkte steder. Jeg ønsker å møte mannen, som ønsker å bli elsket, og som ønsker å dele med meg et godt liv, drømmer, håp

About