submit


Jeg er fotograf. en forfatter. Eller du kan si en artist. fra India. Like moden person som jeg kan dele livet mitt som godt. Bør være kjærlig. omsorg. profesjonelt gjør det bra. romantisk. Bør respektere meg. Jeg ønsker å fortsette å jobbe. Bør være jovial. elsker å reise n nyte livet. Jeg leter etter min andre halvdel at jeg ønsker å gifte seg, han skulle være en norsk av fødsel, jeg er veldig ærlig, sjarmerende og jeg lover å elske deg til døden skiller oss fra hverandre gleder meg til å høre fra deg. HEI meg selv atlas_middle_east.html? p jeg er år gammel og jeg er advokat i Delhi high Court, og jeg elsker musikk spise dans og reiser. Og i språket mitt liv partner betyr som fortjener for din levetid til slutten. Jeg ser ut som. Jeg er høye god jakt, glad full av liv og tilfredshet. bra med alle midler sterk jente. Jeg er ensom litt, men jeg vet hvordan å lage god og fint fronds for lykke. Indiske kvinner fellesskap der du kan møte single jenter. Bli medlem av Kjærlighet våken du få en reell sjanse til å møte damer og jenter. Møte og chatte med kvinner og helt gratis på Kjærlighet våken. Bli medlem på nettstedet vårt i enkle trinn, legge til profilen din, søke gjennom den vakre jenta annonser og velge den mest komfortable måten å kontakte dem. E-post, chat-meldinger eller chat-rom er de måter vi tilbyr våre kunder å nå jenter ser ut som du for lokale casual dating eller levetid relasjoner. Kvinner fra India venter på deg

About