submit


Formålet med dette innlegget er å gi deg den virkelige historien om Indiske jenter i USA for ekteskap. Jeg er litt av en ekspert på disse tingene, derfor, følgende er mer en personlig forklaring basert på erfaring. La meg forklare. Selv om jeg har reist til Asia for mye, selv er jeg ikke Indiske men de Amerikanske. Jeg har hatt mye kontakt med jenter fra Delhi til Kerala i en unik måte. Fordi jeg er en hvit fyr i USA, jeg tror de aldri tok meg på alvor for dating på grunn av press fra sine foreldre til å gifte seg i sin egen kultur, og jeg er ikke Hindu. Derfor, de har betrodd meg. Jeg bodde i Connecticut og Boston der det er sør-Asiater overalt ansatt i DET og medisinske felt, så vel som andre yrker som jeg var koblet til. Kan du tro mine konsulentselskap var minst Indianere på arbeid visum og fremadstormende OSS grønt kort holdere, jeg gutt du ikke? Mye av brainy folk. Derfor hadde jeg en unik mulighet til å samhandle og kommunisere med disse kvinnene uten rare dating dynamiske kommer inn i bildet, fordi jeg var»trygge», som en fyr som de ikke ville ta på alvor. Her er de rå befolkningen statistikk og jeg innbiller meg at om noe de er litt flate. Jeg mener overalt hvor jeg ser jeg ser folk fra Punjab til Vest-Bengal. Så, du bodde i CT. Det er der jeg vært her hele mitt liv. Ikke der jeg vil være, men det er noe jeg finne. CT er fint om du er en investering banker og forsikringsselskaper executive med en familie, i en forstad, men for et liv det er litt dyrt, kaldt og en lille snooty. Jeg vokste opp i CT. Jeg elsker New England, men ikke stedet for eventyr. Mer når du er gift. Jeg liker Boston og VT og kommer til å Montreal, Canada som jeg anbefaler for helgen opplevelser. Hvis du trenger å vite noe om Montreal la meg vite. Jeg har gått opp der siden. Vermont er en av mine favoritter. Min fars familie er fra det har tonnevis av familien der oppe. Min far bodde der til han var. Men hans foreldre ble skilt. I det ‘s som er ikke noe du høre om da. Da hans far døde. Han arvet dekar som han eide for ganske lang tid. Aldri vært til Montreal, men har blitt til den sørlige delen av Quebec når jeg bodde i Vermont på ferie. Folk er snooty her. Jeg kommer fra den rikeste familien tvert imot og leve i den crappy del av byen min og du har ingen anelse om hvor mange mennesker som ser ned på deg og som du bor der. Du har et godt poeng jeg kan aldri finne noe å gjøre her i CT, jeg trodde det bare var meg, men jeg tror det er plass

About