submit


Jeg er en Indisk jente, jeg kom hit i fjor, og møtte en polsk mann, ble vi et par, og begynte å leve sammen, i begynnelsen var han så fint til meg, men ting forandret seg da jeg ble gravid, det var t-planen, og den kom til oss ved en overraskelse, visumet utløper i August, og han er ikke villig til å gifte seg med meg, jeg don t vet hva du skal gjøre i en slik situasjon, Jeg virkelig føler deg hjelpeløs akkurat nå, og jeg kan ikke gå tilbake til mitt land, fordi det vil være mye trøbbel for meg, er det en mulighet for at jeg kan bo her uten å være gift. Avhengig av om du vil være i stand til å finne arbeid eller ikke. Er du for tiden arbeider? Hvis ikke, så har du noen kvalifikasjoner som kan brukes til å finne lønnet arbeid på arbeidsmarkedet. Gjør du snakker polsk, og hvor godt? Hvordan forventer du å gi økonomisk støtte deg selv og barnet ditt mens du er her i Polen? Har du gitt alvorlige tenkt til spørsmål om abort og å sette barnet opp for adopsjon? Hvordan har du tenkt til å sikre at faren til barnet oppfyller sin økonomisk ansvar for barnet? Det er mange spørsmål her, mange svært personlige og sensitive, og mange av der du ikke kommer til å være komfortabel med å diskutere med en haug med fremmede. Looking for råd om en anonym internett-forum i en komplisert sak som dette er ikke en god idé. Å finne noen som faktisk er kvalifisert til å svare på dine spørsmål og møte dem ansikt til ansikt i den virkelige verden. Personen å spørre først er din gynekolog. De kan henvise deg til kvalifiserte fagfolk som kan svare på dine spørsmål. Noen råd du får her, eller hvor som helst på internett er sannsynligvis ikke til å være svært nyttig. Absolutt. Det er viktig at barnet får polsk statsborgerskap — som et resultat av det, kan du flytte til en vennligere landet for Indianere (STORBRITANNIA) og komme videre med livet ditt der. Den engelske juridiske systemet vil ikke ha noen problemer med å håndheve et barn støtte for på ham, også. bang på. Det er sant. Hvis barnet er født i EU-og så kan du få et opphold her. Videre, du må kjempe din sak i retten som godt slik at far vil være i stand til å dele din baby s kostnader. Men ikke fortelle ham noe som helst før barnet er født. bare holde det for deg selv. Han har allerede vist hvordan coward han er ved å ikke ta ansvaret for at han snart skal bli født barnet, slik at han kan selv forsøke noe mer motbydelig. Jeg don t tror at det er av støpejern. Irland har utvist en rekke Irske Borgere (ved fødsel) sammen med sin mor og sa: barnet kan vende tilbake når de er på din alder. Har tømt hele Irsk juridiske systemet. Det er helt støpejern i disse dager, men hva Irland gjorde var å gjøre det slik at du måtte være lovlig bosatt på Øya Irland for å få Irsk statsborgerskap. Et barn født av ulovlige innvandrere på øya ville t lovlig der, derfor de kunne for å få tak i Irsk statsborgerskap. I dette tilfellet, med en polsk far, barnet er en perfekt rett til å polsk statsborgerskap og dermed mor har rett å bo. Som for arbeid, ville jeg prøve med Infosys i annonser. Det er en Indisk selskap, og at de fortsatt planlegger å ansette folk. Mange av Indianere jobber der allerede. Jeg don t få det. Ønsker du gutt eller visa? Jeg tror det er en lærdom her. og du lærer det på den harde måten. Jeg er fra Pakistan og studere på Universitetet i Warszawa, men bor i Pakistan. Jeg trenger noen råd fra deg om å flytte til Warszawa. min WhatsApp nummer (det er min SKIPSFART antall)

About