submit


Hjem Registrere Logg inn Søk Bla Toppen Nå Online Steder FAQ Dating Affiliate Program Personvern Kundeservice Copyright Lava Sted Energisk og i god form. Elsker å være aktiv og morsom. Humor og mat, god mat en gang i en stund, intellektuelle samtaler interesse for meg som er Født og oppvokst i nord-øst India. Arbeider i New Delhi, India. Akkurat ft. Passer Hei, jeg er gal aktiv jente. Normal. Fordi jeg ønsker å bo fredelig, jeg vil lang tid forholdet og på reise og være hood venner Er en alvorlig Kristen som leter etter en ekte Kristen. Liker å holde meg engasjert i å lytte til åndelig meldinger og sanger av Joyce Meyer, John Hagee og lignende. Elsker å lage mat, rydde, synge, spille litt gitar, jeg er en rolig person, som gjør forskjellige stiler, dans, blir elskelig alltid n nyttig i naturen jeg er en gjennomsnittlig, høyde, vekt: kg jeg trenger en snill, kjekk, kjærlig, omsorgsfull gutt

About