submit


I India, kan jeg få en jente for ekteskapet, som ikke t ønsker barn etter ekteskap, og bare ønsker å nyte livet fortsette å gjøre arbeidet. Dette var det jeg var og vil alltid bli dømt for. Jeg lurte på om det er folk som ville t ønsker å ha barn er akkurat som jeg don t. Mine venner, slektninger, kolleger alle tror jeg m en urolig og vanskelig person å bo hos bare på grunn av de valgene jeg har og evnen til å leve meg selv og de valgene over noen andre s. Livet til en jente som ikke ønsker et barn er så vanskelig som det LGBTs i India. Tross alt, det er hva kvinner er til for. en reproduksjon maskiner. og hvis noen ikke t ønsker barn da hun isn t å oppfylle sine mål på denne planeten, og heller universet. finne en kvinne som at sjansene er hennes familie eller din familie eller hvis ingen av disse så er det umpteen slektninger vi ville ha, og sist men ikke minst den såkalte samfunnet vi skylde på alle våre problemer vil noen Ganger lurer jeg på om grunnen til at folk forventer et gift par å få barn snart etterpå er fordi de er misunnelige når de ser paret som fortsatt er i sin bryllupsreise fase eller de ønsker alle å lide med barn som de gjorde. Jeg lurer på. Gjør arrangert ekteskap i India virkelig fungerer. Gjøre folk å unngå skilsmisse og slett fordi det er tabu. Hvorfor er skilsmisse pris så mye lavere? Jeg er en Indisk vokste opp i en liten by. Jeg har de samme ideene, noen av mine venner som har samme ideer også. Og derfor, jeg tør å si at du kan finne mange der ute som ønsker det samme. Fordi jeg har lært en ting. Folk forandrer seg. Perioden. Du tror du vil vaere en ting fra en jente, akkurat nå er hun kanskje ønsker det samme. Men spole fremover år senere — Kanskje du finner deg selv ikke ønsker dette, og at hun fortsatt ønsker å jobbe og ikke har barn, eller vice versa. Jeg er en Indisk og få egoistisk tag for. Mennesker, inkludert venner og kolleger ofte si at du vil endre deres sinn. Også, jeg er også blitt spurt spørsmål som hvorfor du ønsker å gifte seg og hva som vil være ditt formål i livet hvis du ikke vil ha barn. Jeg liker egentlig ikke barn og ikke vil ha en. Det er så enkelt som det. Jeg har ikke endret mitt sinn så langt. Jeg er år gammel nå, og Det er min personlige ting om hva skal jeg gjøre med min livmor. Å ha barn er et stort ansvar, og hvis du ikke vil det du bør ikke gjøre det for alle andre også. Du kan ikke lage en plan for å ha en baby eller ikke hvis du har gjort en full proof planen så en dag vil det være ugyldig. Du sier om å nyte så definitivt du vil bli gravid. Så, det er ikke noe problem at du ikke vil gravid, men diskuter med partneren din før ekteskapet.»Ingen kommer til å dømme deg». Det er en fase, noen ønsker kanskje ikke, men etter noen gang hun kommer til å spørre deg om et barn. Så vennligst bro Lytte til meg. Gifte seg med en jente Som ikke kan bli Gravide. Hun vil bli glad for å få en mann som deg. Ja, det er det. Det er ikke nødvendig å ha barn, India allikevel har et problem av befolkningen gjengroing. Du kan snakke med partneren din om det, og livet er for langt til å bestemme det kanskje ønsker du en gutt senere og du ombestemmer deg når du blir lei av alle reiser og moro. LOL(ingen blir lei av det gøy). Jeg antar det er greit hvis du don t ønsker barn og ønsker å nyte livet og friheten. Bare vær klar til å svare på hver enkelt person rundt deg. Ha en flott liv foran seg. Når giftet seg med, Folk rundt (familie, slektninger, venner, osv.)vil prøve å dytte deg. Hvis du ikke har barn, de vil prøve å gjøre du føler deg elendig om din helse og styrke. Mesteparten av tiden, par som har barn bare for å bevise at de er heathy og potent samfunnet. Gjør arrangert ekteskap i India virkelig fungerer. Gjøre folk å unngå skilsmisse og slett fordi det er tabu. Hvorfor er skilsmisseraten så mye lavere

About