submit


Takk for at du skriver dette. Det ga meg mye informasjon om Indisk kultur som jeg gjorde t vet, spesielt i forhold til hvordan frieri prosessen fungerer. Sin er lett å se hvordan det virker på den måten kan det bidra til en besøksforbud her. ha-ha og korrigere meg hvis jeg tar feil, men folk har en tendens til å ikke ta nei for et svar på den første, andre eller tredje gang. Jeg følte meg som en som hadde mye å gjøre med de problemene jeg har hørt kvinner snakker om, mens det. fin punkt Brian. NEI ikke t arbeid fordi vi snakker forskjellig språk kulturelt selv om vi begge snakker engelsk. En Indisk jente spurte om sex ville lage en scene til den fyren er slått opp, hvis hun ikke t hun kan være interessert i og å si nei til kulturelle hemninger. Jeg vokste opp i en liten by i India, og vil si at våre moderne byer har mer moderne kultur, men fortsatt mange mennesker som kommer fra mindre byer til de store byene, slik at en blanding av disse kulturene er det du vil se Bhagya asap kaon western-pålogging Ki nazir kan nynne Hindustani ko jente Rahe ho. Du har gjort en grov generalisering om hvordan Indiske menn tenker og oppfører seg. Bare fordi det finnes noen spredte tilfeller av seksuell kriminalitet eller trakassering mot utlendinger av Indiske menn i et land. milliarder kroner, betyr ikke nødvendigvis at alle Indiske menn er seksuelt sultet potensielle kriminelle. Sannheten er at seksuell kriminalitet og trakassering er en realitet for ethvert samfunn. Du tror det er en mangel på undertrykt perverterer i Amerika. Skumle atferd er ikke spesifikke for Indiske Menn. Slutte å generalisere og stoppe fôring overlegenhet kompleks av Vesten. Du må lære deg å ta en dritt inne i stedet for ute på gaten. Det vil gå en lang vei mot å hjelpe eliminere creepiness av Indianere. Jeg hater Indiske menn. Sør-Asiatisk opprinnelse, men er født og bor i Europa. Når jeg reiser til et land med en Indisk befolkning som Malaysia, Singapore eller bare i transitt til Dubai eller Abu Dhabi flyplasser alltid Indiske menn som gir deg denne skremmende blikk som om de er mentalt å voldta deg. Jeg er lei av det, jeg er iført jeans og bluse hvorfor er de stirrer. Jeg stirrer tilbake på dem for sekunder, og dem ikke slutte å stirre. De kan gå ned gaten ikke ser på forsiden, men ved siden stirrer på deg og ikke klarer å dø krysse veien. Jeg virkelig skulle ønske de ville dø. Jeg har vært stirret på for minutters rett mens på en restaurant, mannens kone og datter var ved siden av ham. Han snakket ikke til sin kone for minutter, men spiste maten sin mens de stirrer på meg. Hvordan kan noen kone tolerere dette? Kvinner som er en del av problemet. Jeg ønsker å kaste opp hvis min mann gjorde noe sånt, og rett foran meg. Jeg gir dem skitne ser ut, eller si hva du ser på som faller for døve ører, og de fortsetter å stirre. Det er så respektløst og dehumanizing. Jeg var nesten famlet på et fly av Indisk mann også, så hadde fortsatt å være årvåken på fly og kunne ikke slumre som alle andre i frykt for å bli utsatt for overgrep. Jeg ønsker Indiske menn ville gå tilbake til India og ikke venture i verden, de er så ekkelt med sine voldtekt glaner. De virkelig bringe et område de fylle gå ned. Jeg har aldri besøk little India i noen land, fordi det vil være disse perverterer det. India er behov for å utdanne sine menn til å være mer respektfull, ingen andre land mann oppfører seg som dette. De er som sex pest av zombier. Jeg vil aldri gå til landet India på grunn av disse jævlene. Jeg mener som et land du er kjent for å ha en voldtekt hovedstaden. Er ikke din regjeringen å skamme seg over denne tittelen. Jeg skulle ønske resten av verden ville sette sanksjoner på India til deres regjering og samfunn lært hvordan de skal behandle kvinner med respekt. Og det bør være et arbeid og reise forbud mot Indiske menn fordi de trakassere kvinner uansett hvor de går. Det er også behov for å bli bedre feministiske bevegelsen i India, av alle de kvinnene som trenger å stå opp for seg selv og fortelle de jævlene du kan ikke behandle oss som dette. India ville være bedre hvis den mannlige befolkningen gått betydelig ned. Oh gosh jeg helt googlet hvorfor Indiske menn er skumle og fikk dette. Jeg ble vennlig til den personen som sitter ved siden av meg på flyet fra India til Kina. Han spurte meg hva jeg gjorde i India, så jeg fortalte ham at jeg var der med mannen min bare på ferie, men dro til Kina på min egen. Han spurte etter min sosiale media kontakt, og jeg forklarte ham at jeg var gift, men ga det til ham likevel som jeg liker å ha mange platonisk venner. mange år senere forteller han meg at han er på besøk hos min by og ønsker å bo med meg. Han sier at han kjenner mannen min er borte. snart creepily. Jeg har aldri inviterte ham over, og kan ikke huske å nevne min mann å være ute, og han sa:»jeg kommer i kveld til å tilbringe tid med deg og være med deg. Hvor er du.»Han spurte etter adressen min, og da jeg nå blokkere ham. Gjorde jeg sender feil signaler? Tiden du har JavaScript er deaktivert. For å legge inn kommentarer, kan du kontrollere at JavaScript og Informasjonskapsler er aktivert, og oppdater siden. Klikk her for instruksjoner på hvordan du aktiverer JavaScript i nettleseren din. Tiden du har JavaScript er deaktivert. For å melde deg på, må du kontrollere at JavaScript og Informasjonskapsler er aktivert, og oppdater siden. Klikk her for instruksjoner på hvordan du aktiverer JavaScript i nettleseren din

About