submit


Jeg hånden hennes telefonen tilbake. Hun snapper den ut av hånden min og hun stormer ut gjennom de overfylte dansegulvet. Du kjenner sikkert noen som har vært gjennom dette før, ikke sant. Når en fyr går for langt, mens flørting og så BAM. Får slapped. Hvorfor. Fordi jeg fortsatt hadde en fantastisk kveld. Du alltid huske på natten får du slo på en Japansk klubb. Nå vet jeg dette ville t-skje med deg, men hvem vet. Det kan skje. (Stol på meg, det er en morsom historie å fortelle din bros etterpå). Jeg vil også dele noen tips for å hjelpe deg å møte Japanske jenter og hva du trenger å vite om Japansk clubbing kultur. Mens de viktigste grunner for å gå clubbing er de samme (bortkastet, dans, møte jenter, etc.), er det små forskjeller som gjør det nytt og rart i Japan. Fra min erfaring, jeg har plukket opp jenter med Japansk nivå et år gammel pjokk. (Kanskje til og med år gamle). Selvfølgelig er det bedre at hun snakker engelsk, jo bedre er sjansene dine. (Selvsagt, snakker Japansk på conversational nivå bidrar også). Men, med språket til side, du har fortsatt å være interessant. Og du allerede har en av de mest interessante ting om deg for dem, dens en pinlig (og noen ganger skremmende) opplevelse. Den modige jenter vil forsøke, men de fleste vil ikke. Før du går til en klubb, legger du litt innsats til å få utarbeidet. Du sannsynligvis allerede gjør dette, men jeg er overrasket over antallet av gutta som IKKE gjør dette. Japanske jenter er ute etter en ren, velstelt fyren så kle å imponere. (Ser ut som den beste fuckable valg). Etter at du har vært til disse klubbene et par ganger, vil du merke at ting om Japanske jenter som går regelmessig til klubbene. De er forskjellige fra din gjennomsnittlige spill av-det-safe Japansk jente. Bare tenk på dine egne venner, de er vanligvis rundt alder og du sannsynligvis deler samme smak i musikk. De ligner en typisk hjemme-Japansk jente. De er yngre og gå i grupper eller mer. De har også unngå utlendinger fordi de ikke ønsker å snakke engelsk. Hip-hop jenter, på den annen side, er mer interessert i utlendinger og snakke engelsk. De er uavhengige og vil se sine venner tilbake (mot douche-poser).»Ikke spytte på meg»spytter ikke når du snakker. Min Japanske kjæreste faktisk sa dette. (LOL) Hun sier dette er vanlig med engelsk høyttalerne og det er ekkelt. Hvis du har vært i spillet for en stund, vet du hva jeg mener når jeg sier, jeg er indre-spill fokusert. Jeg fokuserer på å forbedre min atferd for å hjelpe plukke opp kvinner, snarere enn pick-up linjer og»negging»(defense-slippe kommentarer, forkledd som komplimenter). Du tenker kanskje:»Hvorfor fokus på indre-spill. Jeg vil bare teknikker og pick-up linjer.»Hvis du prøver å fake det med en jente, som til slutt vil bryte og vis ditt sanne karakter. Hun vil føle seg sveket fordi du måtte falske din personlighet når du re med henne. Tenk deg at du har danset med denne søte Japansk jente. Deling av bilder, danse med hverandre, dele et raskt kyss. Sin s nærheten slutten av kvelden, og du don t vil den skal slutte. Den siste tingen som du ønsker å høre er DJ si: Ok, la s stopper alt for andre. Jeg kommer til å være din Vinge Genie og gi deg noen mind-reading makt. Du sannsynligvis vet dette allerede, men i tilfelle du didn t know: jenter går med»følelser», og de bruker det til å finne ut om du er et anstendig fyr å gå hjem med. Hvis hun ikke t gi deg nummeret sitt, betyr det at hun var t interessert i deg fra begynnelsen (jeg vet det suger). Det skjer hver bro jeg vet i Japan. Kompisen min skrev selv et innlegg om det: Ting Japanske Jenter Gjør som Vil Gi Deg Blå Baller. Ok, det er alt jeg har å dele. Hvis du leser dette langt, du er en jævla legende, bro. Du vil få jenta

About