submit


En jente som brukes til å like meg, altfor mye. Hun ville lade mobilen min, overføre penger til kontoen min, og ring meg n antall ganger. Jeg var lei, som jeg aldri har bedt henne om å gjøre dette når som helst. Jeg liker ikke henne, men hun så bra ut og var søkkrik. Jeg hadde en selvtillit i meg, og fortsatt har det, spesielt i disse pengesaker. Jeg holde seg borte fra rike jenter. Så, en dag, vi venner ble sittende og snakke om noen random ting og idé å be henne for sex-streik meg. Jeg tenkte, la meg bare spørre henne, og for at hun ville forlate meg. Jeg ringte henne opp og snakket om en time før jeg spurte henne for en rask Sex. Hun ville ikke godta det og holdt telefonen. Jeg var glad for at mitt oppdrag ble utført. Neste dag kom hun til min å Betale Gjest, i bilen sin og ba meg om å møte henne. Nervene gikk kaldt. Jeg fryktet for noe dårlig, som kan skje. Jeg møtte henne, og hun var ute fornøyd. Hun begynte å komme nær til meg, uten å innse at jeg var stinkende på grunn av svette. Jeg forfalsket en samtale, og forlot bilen. Etter to minutter, hun begynte å kjefte meg om min atferd og hvorfor var jeg så merkelig. Hun må være i kjærlighet, kan være desperat, kan være tilfeldig. Hvem vet. Men hun var Greit for intimitet. Jeg fikk ikke gå videre med henne, som jeg vil alltid respektere dette en ting, min Far spurte meg for. Ikke så vanskelig med alle jentene, det er jenter som er klar for sex, men du må finne ut slike jente, som er det vanskeligste. Infisere det er lett å overbevise en gift Indisk kvinne for sex enn en ugift jente. Jeg har sett mange gifte kvinner å ha ekstra ekteskapelig forhold. Hva de fleste jenter er redd deg om at deres retningslinjer for personvern ville bli invadert hvis saken er kommet til kjente til andre. Mesteparten av Indiske gutter har en vane av å snakke så stolt om sine saker med sine venner, når venner kjent om denne saken, de vil plage henne og snakke billig. Hvis du respekterer hennes privatliv, eller hvis hun tror at du vil holde dette i hemmelighet, så har du sjansen. Indiske jenter er første prioritet karriere og deretter ekteskap, i mellom er det ingen plass for sex. Fordi en Indisk jente største spenningen er gifte, når hun giftet seg, vil hun være avslappet, så hun kan tenke på en person som deg. Naboen min kvinne som har en datter som studerer ingeniørfag, nylig startet et forhold med en person som regelmessig kommer til min eieren s house. Alle kvinner er ikke uskyldige. Jeg kjenner noen kvinner som ser uskyldige og det tradisjonelle til det ytre side å ha flere partnere. Så, mitt forslag er å prøve for gift kvinne enn en ugift jente. Som nevnt i andre svar jeg har sett mest strålende intelligent, uavhengig, men konservative jenter sove med den rikeste gutten de noen gang har sett. Hun angrer på det nå som han hadde det gøy i år med andre kvinner, så vel, og deretter giftet seg med en ung konservative jomfru jente. Bli rik eller djevel. Hvis du har begrenset budsjett investere på klær, å ta henne med ut, gaver. Opprette en aura av rikdom. La henne tenk om hun var med deg hennes liv i luksus er sortert. Later til å ha en gf og hun oss lyst til å ha sex med deg. Ja, kvinner er tiltrukket av gutter annet kvinner ønsker. Gruppepress. Gjøre alle disse og enhver kvinne vil ligge med deg. Selv når du dumper henne, vil hun bli deprimert, men senere overbevise seg selv om at hun er heldig hun hadde det gøy med en fyr som deg. Dens jævla hardt. Grunnen Indiske jenter(de fleste av dem) har blitt fortalt at sex før ekteskapet er et svik mot sin familie, som den første lisensen til hennes kropp — sinn det Til kroppen hennes, fordi de får også forestillingen om at sex er noe som bare menn ønsker og så jenter skal bruke det til byttehandel et godt avgjort brudgommen-skal være utstedt av tillatelse av sine foreldre, og deretter etter innlevering av et sertifikat fra regjeringen. Så, konsepter, som det handler om glede, en god følelse etc. ikke eksisterer. Foreldre gå til deres lengde og bredde for å sikre at deres datter ikke selv snakker til levende vesen av motsatt kjønn til de anser som passende. Det eneste spørsmålet som gjenstår i mitt sinn er hvordan de er i stand til å bli fysisk intim med en fremmed på den første natten, jeg rett og slett ikke forstå hvordan gjør alle godkjenning og lakhs til rupees brukt plutselig vekke henne innenfor en periode på noen timer. Det er mekanisk. Som en MINIBANK du setter penger i banken, banken utsteder et kort, og deretter kan du få tilgang i henhold til banken din saldo. vel jeg er i et forhold med en jente for mer enn et år nå. Jeg er en type person som mener at det har ingenting å gjøre med etikk hvis du ønsker å ha sex før ekteskapet, spesielt hvis du er virkelig i kjærlighet. Men det viser seg at hun ikke t ønsker å gå for dette før ekteskapet. vi pleide å ha åpne diskusjoner over dette, men jeg didn t liker å diskutere om dette mye, som jeg aldri likt følelsen av at jeg prøver å overbevise noen om sex, selv indirekte, og det er standard at hvis du diskutere om dette, overbevisende blir en del av den automatisk. Så, jeg bare droppet temaet, vi har som regel noen intime øyeblikk, gjør ut og alle. men for henne er sex utenfor linjen. Og jeg føler at du må respektere jenter s point of view for denne avgjørelsen. og definitivt don t prøve å overbevise henne. Sin er ikke et spill, eller en konkurranse om hvem som manipulerer andre. Sin s om å elske hverandre som de er. Fordi verken sex er et bevis eller kjærlighet, eller sin s umulig å ha et sunt forhold uten sex. Sin s noe som er en fryd og gammen med de ønsker og lidenskap fra begge sider, men hvis noen ikke er interessert, eller ikke t ønsker det i øyeblikket, og har blitt overbevist om, dets s dritt. Du kan overbevise noen ved å gi dem logiske grunner (fungerer godt i tilfelle av jentene), men du kan ikke få dem til å tro, og så, selv om du ikke overbevise henne for sex, vil du føle at gapet mellom Okei da, jeg vil gjøre det, og jeg ønsker å gjøre det. Det er ganske tøft for enhver mann å overbevise en Indisk jente til å ha sex med deg. Det er to typer jenter, som vil lett enige om å ligge med deg på sengen hvis du bruker penger på henne, la henne gjøre shopping, bli hennes kredittkort og så videre. Den andre er ekte Indiske jenter ved fødsel og hjertet som uansett hva du gjør, hvordan du ser ut, enten du bruker penger på henne eller ikke, de vil ikke tillate deg å ha sex til og med mindre du gifte deg med henne. Så, valget er ditt. Hvis du kommer med den førstnevnte typen, og det er noe du overbevise henne til å ha sex med deg er bra, men i mitt sinn, er du ikke for å ha sex med en Indisk jente. Hvis du har det sjarm å gjøre en Indisk jente har sex med deg, så prøv med de som kommer i den sistnevnte typen. Jeg er jævla sikker på. vil mislykkes i å overbevise dem. BTW, du kan til og med overbevise dem for sex hvis du har tenkt å gifte seg med dem og møte med sine foreldre, men hvis du bare tenker på å ha sex med henne og la henne senere, så det er helt en dårlig idé. Selv om du bruker dette ekteskapet løfte lure så pass på, Indiske jenter har en tendens til å kjempe hardt mot folk liker denne typen billige mentalitet fordi det å ha sex med en jente på falskt løfte om ekteskap og senere nekter å tie ekteskapet knuten kan beløpe seg til kommisjonen for voldtekt, spesielt når gutten fra begynnelse hadde ingen intensjon om å gifte seg med jenta. Vi kan begrepet det som»seksuell utnytting»på løftet om ekteskap. Overbevise en gal til å sove med du er teit. Hvis hun ønsker å sove med deg, hun trenger ikke overbevisende, og hvis hun ikke t ønsker å sove med deg, slutte å plage henne. Og jeg tror dette er sant for gal av hvilken som helst nasjonalitet, Indisk eller ikke-Indisk. Hvorfor finner jeg Indiske jenter bruker lite sminke i forhold til andre jenter i USA? Er det en kulturell ting? Er det bare min observasjon

About