submit


Jeg møtte min Indiske fyren på POF. Ved første, jeg var ikke kommer til å date ham. Etter en stund bestemte jeg meg for å gi ham en sjanse. Mens vi datert, laget vi elsker og har det alltid føltes godt. Men forholdet varte bare i tre måneder fordi det er noe forferdelig skjedde. Min niese, som var i videregående skole på den tiden, ville ha meg til å kjøpe henne og hennes venner rundt Fire Ser alkoholholdige drikkevarer. Mange ganger, jeg sa nei. Men jeg ga etter. Hennes mor sannsynligvis fortalte henne at jeg hadde en intellektuell funksjonshemning, som var ingen av hennes virksomhet. Uansett, jeg kjøpte drikke, og det verste som har skjedd er at min niese ble utvist fra skolen fordi hun ble tatt for å drikke på campus. Hun drakk også foran sin gamle ungdomsskole det er også en religiøs moské. når hennes mor funnet ut, tok hun det ut på meg. Jeg ble også spurt om jeg hadde drukket foran skolen som godt. da jeg sa nei, hun ville ikke tro meg. så, jeg bekjente og sa: Ja, jeg ble drukket foran skolen. Så derfor fikk jeg ikke lov tilbake til moskeen, bortsett fra for Ramadan og religiøse tjenester. Da min søster tok telefonen min unna, og gikk gjennom mine kontakter og fant ut at jeg var dating noen som jeg møtte fra en dating nettside. Jeg var ikke lov å gjøre noe sånt. En annen grunn til at hun tok telefonen min unna, var fordi jeg tok min POF kjæresten til hus og min nysjerrig nabo snitched til min søster. Etter en stund, kjæresten min fortalte meg for å slutte å tekste ham fordi han ikke vil ha noe drama. Hvis han noen gang snakket med meg igjen, min søster vil ringe politiet på ham. Jeg har aldri hørt fra ham igjen. Når du dato en Indisk mann, du dato hans familie som også — selv om de bor i et annet land. I begynnelsen var jeg sjokkert over hvor raskt han snakket om å gifte seg — men gitt det faktum at de er normalt å gifte seg og bli kjent med hverandre, det er noe forståelig. Mine foreldre har vært sammen i syv år før de giftet seg, så min tilnærming er mer en av grundige undersøkelser. Jeg er en svart Amerikansk kvinne. Jeg vil ikke akkurat kalle det»dating», men jeg har vært ute med flere Indiske menn. bare én var Amerikansk-født, den andre hadde innvandret som voksne. de var alle veldig forskjellige mennesker, og vi har møtt i ulike sammenhenger, men det var to felles faktorer: de alle i utgangspunktet kontaktet meg i en veldig høflig gentlemanaktige mote og en gang i løpet av dato møte de ville bli seksuelt krevende og aggressiv. det var også sinne når jeg strittet imot. en mann kom svært nær å voldta meg i bilen sin på parkeringsplassen i en kinosal. det var kun på grunn av alt oppstyret av mine kjemper tilbake trakk oppmerksomheten til noen utenfor at han stoppet. at man i særlig fortalte meg,»vet du hvem jeg er.»(som betyr statusen hans i India) når jeg holdt motstand. så, ikke veldig gode erfaringer. Jeg tror Indisk kultur er en faktor, så vel som min etnisitet. i den kulturen, med mindre noen er vestliggjort, noen som ser ut som meg, ville bli ansett som lav-status, og ikke akseptabelt for ekte dating eller ekteskap. men helt greit som et sex-objekt, tror jeg. min underdanig holdning absolutt ikke hjelpe. som en som har alltid vært glad i Indisk mat av alle slag, Indisk film (og nei, ikke bare Bollywood), Indisk kunst, historie, etc. Jeg har alltid vært åpen for alle slags forhold med Indiske menn. men jeg tror ikke den følelsen er gjensidig dessverre. Greit, jeg er sikker på at ikke alle av Indiske gutter er så ille. Men så langt, jeg er uheldig nok til å møte bare det verste de mulige. Jeg har datert mer enn Indiske gutter, og de har alle en lignende karakteristikk. Tørst etter kjønn og bare sex. Vet egentlig ikke ønsker å engasjere seg i en følelsesmessig forhold. Den ene var en sales director (han er gift, men jeg visste ikke det før vi brøt opp, slik at du vet hva slags idiot han er), var et prosjekt leder hos Goldman Sachs (formodentlig han er også gift, men han nektet det, bare kom for sex, og likte å styrke sin manndom inn i munnen min uten min tillatelse), var en offentlig tjenestemann (den verste av dem alle, er han nesten voldtatt meg en gang, veldig materialistisk), det ene var et prosjekt leder eller leder i NEC (sex addict med en dårlig sex ferdigheter), var DET en trener (kjedelig og bare likte å snakke om sex. Barff), én var å arbeide for sin familie business (fin, men bare likte å snakke om sex og sende sex bilder eller videoer. Vi). Jeg har også møtt noen andre Indiske gutter som er kjedelig, selv-sentrert, sex-avhengige, varme og lovey dove en dag og gikk ghosting neste dag. Jeg antar jeg bare var uheldig. Jeg burde kanskje begynne å unngå eventuelle Indian gutta, men jeg ønsker ikke å være rasistisk og jeg er sikker på at jeg bare ikke har møtt en god en. Ikke at jeg har tenkt å bare dato Indiske fyren. Men så langt er det tommelen ned. Jeg bare datert en Indisk-Amerikansk fyr — Punjabi — for å være presis, og jeg vil ikke gjøre denne feilen igjen. Jeg visste lite om deres tenkemåte og tilnærming mot kvinner. Han hadde doble standarder når det kommer til når en fyr og en jente skal ha sex. Han var verbalt fornærmende, så han ville vri den opp ned for å fortelle meg at han spøkte. Hans forhold til sin far var ikke bra, tror jeg, som hans far visste lite om ham, og trolig får han en Indisk kone i India. Han har aldri nevnt om min eksistens til hans familie og sannsynligvis aldri ville. Han kalte andre kvinner»hakker»og også kjeftet på meg i det offentlige, og kalte meg»en dum merr». Det var for det meste om sex, han ville vise sin usikkerhet ved å si»du må ha ligget med mange gutter»jeg mistenker at dette er hvordan hans far behandler sin mor. Forferdelig opplevelse som jeg ikke kunne riste av seg. Jeg har datert Indisk mann og jeg giftet meg med en av dem. den jeg giftet meg ville ikke fokusere på kroppen min eller sex. Han er svært intelligent, og han lever sitt liv. Han ikke er i»jeg fikk til å gjøre hva som min familie sier ting som»hans pårørende ringe ham Gundi jeg antar det på grunn av hans opprørske natur han tar seg av hans mor og søster sende penger hver måned. Han liker ikke når sitt andre familiemedlemmer snakke dritt til sin mor, han er en god leverandør, veldig kjærlig og ærlig. Denne mannen har satt meg på en kappe som om jeg er en prinsesse. Alt i alt er jeg veldig glad for og innhold i mitt ekteskap med min mann. Jeg bare datert med denne Indiske fyren en gang. vi møtte på scruff. Imidlertid, det ville ikke ende opp som noe (vi hadde ikke sex enten hvis du lurer på) fordi vi møtte på en ikke-seksuell situasjon. i min mening, han er bare en person, og jeg finner Indiske gutter er sexy på grunn av sin mørke hudfarge denne fyren er noen år yngre enn meg, men jeg finner ham kjekk. Jeg husker ikke om kroppen lukt (som alle sier), men jeg tror han luktet helt fint. Fantastisk. Først, han var en av mine tennis partnere, neste, han var min venn, da vi begynte å date. Vi var i high school, så det var ingen sex vi holdt hender, klemte og kysset. Han var vennlig, imøtekommende, meget intelligent, veldig morsomt, og utrolig pen. Han er nå bor i Sveits, som arbeider i data ledelsen i en bank. Han er en av mine beste minner

About